Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Szivárvány csoport

 A Zsámbéki Tündérkert Óvodában a kék ajtónál találsz meg minket. 
Csoportunk heterogén összetételű, vegyes a gyermekek életkora, az óvodát kezdő 3 éves apróságoktól, a már majdnem 7 éves nagyocskákig járnak hozzánk gyermekek. Előnye csoportunknak, hogy a testvérek, unokatestvérek, barátok egy csoportba járhatnak akkor is, ha nem azonos életkorúak. Amint belépsz hozzánk, érezheted a családias, meghitt hangulatot. Csoportunkban legmeghatározóbb a szabad játék, a játékba ágyazott élmény és tapasztalatszerzés. Alapelvünk, hogy a gyermek a tevékenység és tapasztalás közben fejlődik a leghatékonyabban.
Kiemelt feladatunknak tekintjük az egyéni különbségek ismeretében a gyermeki személyiség differenciált fejlesztését. Nagyon kedveljük a különböző kézműves, barkácsoló tevékenységeket, szeretünk énekelni, a szabadban mozgásos játékokat játszani.
Rózsa néni: Nagyon szereti a zenét, a színházat és a művészeteket. Ezt szeretné a gyermekeknek is továbbadni. Erőssége a kézműveskedés, a barkácsolás és az éneklés.
Noémi néni: Lelkes, kreatív, mindig mosolygós óvó néni. Hisz a gyermekek élményszerű nevelésében, fejlesztésében. Fontosnak tartja a mozgást és az egészséges életmódra nevelést. A gyermekek mindennapi tevékenységét sok barkácsolással, énekkel és dalos játékkal színesíti.
 
 
Kelemen Rózsa

Kelemen Rózsa

óvodapedagógus
Lestárné Szokol Éva Ágnes

Lestárné Szokol Éva Ágnes

óvodapedagógus
Szendrei Imréné

Szendrei Imréné

dajka