Kedves Gyermekek és Szülők!
Egy kupakgyűjtő szívet helyeztünk ki a Zsámbéki Tündérkert Óvoda és Konyha épülete elé.
Az ásványvizek és a különböző üdítőitalok flakonjának kupakja mellett a dobozos gyümölcslevek és tejek csavaros kupakja is gyűjthető, sőt akár a flakonos mosószerek, öblítők, tisztítószerek, samponok és tusfürdők, továbbá a balzsamok és a testápolók kupakjai, de még a fogkrémes tubus teteje is.
Ezek összegyűjtését akár rátok, gyermekekre is bízhatjuk, hogy ti is elsajátítsátok a környezettudatos magatartást és megtanuljátok: egy kicsi odafigyeléssel is lehet segíteni egymást és a környezetünket.
Gyűjtsük együtt a műanyag kupakokat!

Nevelés nélküli munkanap 2020.10.30.

Tervezett fő célunk és feladatunk ezen a napon, hogy elvégezzük az óvoda teljes körű nagytakarítását, fertőtlenítését, játékok lemosását, egyéb felületek fertőtlenítését és a textilek mosását.
 

Étkezési térítési díj emelés


Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy Zsámbék Város Képviselő-testületének az étkezési nyersanyagnormákról és a térítési díjak megállapításáról szóló 5/2020. (III. 27.) önkormányzati rendelete értelmében 2020. december 1-től az óvodai étkezési térítési díjak napi összege: bruttó 575.- Ft.


Zsámbék, 2020. október 26.
Szumper Alexandra
intézményvezető

Járványügyi intézkedés 2020.08.31.

      Kedves Szülők!
 
A járványügyi védekezés és megelőzés érdekében kérjük Önöket, hogy az intézmény területén szájmaszkot viseljenek!
A bejárati ajtó mellett biztosítjuk a kéz és cipőtalp fertőtlenítéséhez szükséges vírusölő hatású fertőtlenítőszert, melynek használatára felhívjuk a figyelmüket.
A maszkviseléssel és a biztonságos védőtávolság - 1.5 méter - betartásával óvjuk önmagunkat és a környezetünkben lévőket is.
Kérjük, kerüljék el a csoportosulást az intézményben és az intézmény előtt is!
Lehetőség szerint a gyermek egy fő kísérővel érkezzen és távozzon az intézményből.


Intézményünk a Kormány 215/2020 (V.20.)  Korm. rendelete az óvodák és bölcsődék újranyitásáról és az EMMI által közzétett Intézkedési terv a 2020/2021. tanévre a köznevelési intézmények részére (2020.08.17.) betartásával jár el.
Köszönjük együttműködésüket!

 
Zsámbék, 2020.08.31.                                                                                                                   Szumper Alexandra
                                                                                                                                                         intézményvezető