Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Kapcsolatrendszer

 
 A család az elsődleges nevelési közeg, ezért a szülőkkel való jó kapcsolat kialakítására törekszünk. Igyekszünk a nevelési elveinket összeegyeztetni, harmonikus, korrekt, kölcsönös  bizalmon alapuló együttműködést létrehozni. Biztosítjuk a lehetőségeket a személyes kapcsolatokra (családlátogatás, szülői értekezlet, fogadóóra, nyílt nap).  A szülőket a szülői szervezet tagjai képviselik, aktivitásukra mindig számítunk, sok mindenben segítik óvodánkat.
 A helyi Apróka Bölcsődével való kapcsolatunk jó. A nevelési év folyamán a leendő  kiscsoportos óvó nénik látogatást tesznek a bölcsődébe, ahol ismerkednek az ősszel óvodába  érkező gyermekekkel. Illetve a bölcsődés gyermekek is ellátogatnak hozzánk egy közös játékra. 
 A városban működő két általános iskolával (Zichy Miklós Általános Iskola, Keresztelő Szent János Iskola) tartalmas, szakmai kapcsolatot tartunk fent. Alkalmanként részt veszünk egymás  rendezvényein, ezzel segítve az óvoda-iskola átmenetet. 
A szakszolgálati intézményekkel folyamatos a kapcsolatunk: esetenkénti szűrővizsgálatok, esetmegbeszélések, éves adatszolgáltatás formájában.
A Zsámbéki Német Nemzetiségi Önkormányzattal való együttműködésünk aktív. Részt vesznek óvodai programjainkon (Karácsonyi kalácssütés, Nemzetiségi hét), támogatnak minket és óvodás gyermekeink is fellépnek az általuk szervezett programokon (Dalkör találkozó, Adventi teadélután, Kitelepítési megemlékezés).
További együttműködő partnerek: Zsámbék Város Önkormányzata, Védőnők, Gyermekorvos, Fogorvos, Művelődési Ház és Könyvtár, Zsámbék Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete, Zsámbéki Sportkör .