Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bóbita csoport

Csoportunk a Zsámbéki Tündérkert Óvoda "tündéré"-ről kapta a nevét. Korösszetételét illetően homogén csoport és ennek megfelelően igyekszünk olyan légkört varázsolni a hozzánk járó gyerekek számára, ami kellemes, jó közérzetet kelt bennük és egyben erősíti a biztonságérzetüket is.
Célunk, hogy a ránk bízott gyermekekben tudatosuljon, jó kezekben vannak, vigyáznak, figyelnek rájuk a felnőttek. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyerekek a szülők távollétében is jól érezzék magukat.
A csoport fő tevékenysége a szabad játék, ami mellett minden nap énekelünk, mondókázunk, mozgunk és barkácsolunk is.
A környéken tett séták során a gyerekek megismerkedhetnek az őket körülvevő világgal. A hatalmas óvodaudvaron sokféle udvari játék és jármű áll a gyerekek rendelkezésére, hogy mozgásigényüket kielégíthessék.
A német nemzetiségi nevelés is jelen van a gyerekek mindennapjaiban, amely segítségével ismerkedhetnek a német nyelvvel, német nyelvű mondókákkal, dalokkal, táncokkal és mesékkel.
Nálunk a családias, nyugodt légkör adott, melynek biztosítéka az óvónénik és nevelőmunkát segítő személy - dajka néni - szeretetteljes hozzáállása, megértő gondoskodása, bármilyen aktivitású is a csoportunkhoz csatlakozó kisgyerek.
A Bóbita csoport szeretettel vár és fogad mindenkit!
Jánossy Csilla

Jánossy Csilla

óvodapedagógus
Keglovich Anita

Keglovich Anita

német nemzetiségi óvodapedagógus
Varga Alice

Varga Alice

dajka