Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bóbita csoport

Csoportunk a Zsámbéki Tündérkert Óvoda "tündéré"-ről kapta a nevét. Korösszetételét illetően homogén csoport és ennek megfelelően igyekszünk olyan légkört varázsolni a hozzánk járó gyerekek számára, ami kellemes, jó közérzetet kelt bennük és egyben erősíti a biztonságérzetüket is.
Célunk, hogy a ránk bízott gyermekekben tudatosuljon, jó kezekben vannak, vigyáznak, figyelnek rájuk a felnőttek. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyerekek a szülők távollétében is jól érezzék magukat.
A csoport fő tevékenysége a szabad játék, ami mellett minden nap énekelünk, mondókázunk, mozgunk és barkácsolunk is.
A környéken tett séták során a gyerekek megismerkedhetnek az őket körülvevő világgal. A hatalmas óvodaudvaron sokféle udvari játék és jármű áll a gyerekek rendelkezésére, hogy mozgásigényüket kielégíthessék.
A német nemzetiségi nevelés is jelen van a gyerekek mindennapjaiban, amely segítségével ismerkedhetnek a német nyelvvel, német nyelvű mondókákkal, dalokkal, táncokkal és mesékkel.
Nálunk a családias, nyugodt légkör adott, melynek biztosítéka az óvónénik és nevelőmunkát segítő személy - dajka néni - szeretetteljes hozzáállása, megértő gondoskodása, bármilyen aktivitású is a csoportunkhoz csatlakozó kisgyerek.
A Bóbita csoport szeretettel vár és fogad mindenkit!
Keglovich Anita

Keglovich Anita

német nemzetiségi óvodapedagógus
Juhászné Boros Mária

Juhászné Boros Mária

óvodapedagógus
Dietrichné Kriston Anita

Dietrichné Kriston Anita

pedagógiai asszisztens
Varga Alice

Varga Alice

dajka