Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Csigabiga csoport

Csoportunk homogén összetételű, így közel azonos életkorú kisgyermekek töltik boldog óvodás mindennapjaikat nálunk. Szobánk tágas, világos és sok szobanövénnyel tettük még otthonosabbá, amit a gyerekekkel közösen gondozunk. Berendezésében arra törekedtünk, hogy komfortosan érezzék magukat, és játékaikat igényeik szerint megtalálják benne. Igényes szempontok alapján helyeztük a játékokat és alakítottuk ki a különféle játéktereket, így biztosítottuk számukra a sokféle játék lehetőségét.
Nyitott, vidám, családias légkörű csoport vagyunk, gyermekeinket a pozitív megerősítés módszerét alkalmazva neveljük, arra törekszünk, hogy olyan viselkedési mintákat alapozzunk, melyek segítségével majd megállják helyüket az életben. Csoportunkra jellemző az egyenlő esély, a befogadás, elfogadás, a figyelem, a tolerancia, a szeretet és az egyéni bánásmód. Kiemelt szerepet kap a differenciált feladatadás, a munkára nevelés, az egyéni fejlesztés, a  felzárkóztatás és a tehetséggondozás. Nevelőmunkánkban fontos szerepe van a játéknak és a játékba integrált tanulásnak, hiszen ezen keresztül fejlődnek a gyermekek leginkább.
Mindent megteszünk azért, hogy a gyerekek biztonságban, szeretetben nevelkedjen. Szeretünk énekelni, körjátékozni, sportolni, sokat a szabadban játszani , kirándulni és a minket körülvevő környezetet megfigyelni.
 
 
Lestár Zita

Lestár Zita

német nemzetiségi óvodapedagógus
Elek-Tóth Krisztina

Elek-Tóth Krisztina

német nemzetiségi óvodapedagógus
Kornyik Éva

Kornyik Éva

dajka