Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Katica csoport

Több mint 10 éve dolgozunk együtt, már fél szavakból is megértjük egymást. Mindhárman tapintatosan, őszintén, szeretetteljesen és következetesen viszonyulunk a gyermekekhez. Olyan gyermekeket szeretnénk nevelni, akik a mozgásban, a közösségi és egyéni életükben örömüket lelik, akik önállóak, kreatívak, kedvesek és segítőkészek társaikkal. Hiszünk a korai fejlesztésben, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az esetleges lemaradásokat időben felfedjük és megkezdjük a fejlesztést a szakemberek, szülők segítségével. Csoportunkban megvalósul a szabad játék, a tevékenységbe integrált tanulás, az egyéni fejlesztés. Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szokásrendszer kialakítására. Az ismétlődések és a rendszeresség érzelmi biztonságot teremtenek a gyermekeknek. 
Ica néni mindig türelmesen, segítőkészen fordul a gyermekek felé, szívesen vesz részt a közös tevékenységekben, lelkesen támogatja a pedagógiai munkánkat.
Mariann a mindennapos feladatain kívül kiemelten foglalkozik a német nyelv megszerettetésével, megismertetésével mondókákon, dalokon, játékokon keresztül.
Zita Alapozó terapeutaként (is) elhivatottan hisz a mozgás fontosságában, sokrétű fejlesztő hatásában, amit igyekszik becsempészni a gyermekek mindennapjaiba.
Csekéné Toldi Marianna

Csekéné Toldi Marianna

német nemzetiségi óvodapedagógus
Szabari Zita

Szabari Zita

óvodapedagógus
Szumperné Czabány Ilona

Szumperné Czabány Ilona

dajka