Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Katica csoport

Több mint 10 éve dolgozunk együtt, már fél szavakból is megértjük egymást. Mindhárman tapintatosan, őszintén, szeretetteljesen és következetesen viszonyulunk a gyermekekhez. Olyan gyermekeket szeretnénk nevelni, akik a mozgásban, a közösségi és egyéni életükben örömüket lelik, akik önállóak, kreatívak, kedvesek és segítőkészek társaikkal. Hiszünk a korai fejlesztésben, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az esetleges lemaradásokat időben felfedjük és megkezdjük a fejlesztést a szakemberek, szülők segítségével. Csoportunkban megvalósul a szabad játék, a tevékenységbe integrált tanulás, az egyéni fejlesztés. Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szokásrendszer kialakítására. Az ismétlődések és a rendszeresség érzelmi biztonságot teremtenek a gyermekeknek. 
Ica néni mindig türelmesen, segítőkészen fordul a gyermekek felé, szívesen vesz részt a közös tevékenységekben, lelkesen támogatja a pedagógiai munkánkat.
Mariann a mindennapos feladatain kívül kiemelten foglalkozik a német nyelv megszerettetésével, megismertetésével mondókákon, dalokon, játékokon keresztül.
Zita Alapozó terapeutaként (is) elhivatottan hisz a mozgás fontosságában, sokrétű fejlesztő hatásában, amit igyekszik becsempészni a gyermekek mindennapjaiba.
Csekéné Toldi Marianna

Csekéné Toldi Marianna

német nemzetiségi óvodapedagógus
Szabari Zita

Szabari Zita

óvodapedagógus
Domokosné Körmendi Anita

Domokosné Körmendi Anita

pedagógiai asszisztens
Szumperné Czabány Ilona

Szumperné Czabány Ilona

dajka